Palvelut


Jokainen muutoskohde on yksilöllinen ja siihen kuluva aika sekä hinta riippuvat suunnitelman laajuudesta ja sinun toiveistasi, mutta alla suuntaa antavia esimerkkejä hinnoista. Työskentelen Pirkanmaan alueella mutta teen sisustuskonsultointia etänä kaikkialle Suomeen.

ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI
Kartoituskäynnin tarkoitus on rajata suunnittelutyö sekä selvittää toiveesi ja tarpeesi tarkempaa tarjousta varten.

SISUSTUSKONSULTOINTI JA -NEUVONTA, 90€/1h ja 150€/2h
Sisustuskonsultointikäynnillä katsomme kotisi sisustushaasteet ja annan heti käytännön neuvoja ja ohjeita niiden ratkaisemiseen, sekä halutessasi tarkat värikoodit esimerkiksi seinien maalausta varten. Konsultointikäyntiin ei kuulu 3D havainnekuvia. Sisustuskonsultoinnista voit koota vaikka lahjakortin tai sisustusillan ystävien kesken.

KÄYNNIN POHJALTA TEHTY MUISTIO, 50€
Muistion avulla voit toteuttaa sisustussuunnitelmaa oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan.

LAHJAKORTTI
Lahjakortti on loistava tapa ilahduttaa lahjansaajaa ja se sopii kenelle vain. Hääparille, omaan asuntoonsa muuttavalle vastavalmistuneelle, kodin tai mökin remonttia suunnittelevalle tai vaikka omaa liiketilaa avaavalle yrittäjälle. Sisustuslahjakortilla lahjansaaja saa juuri sen mitä itse haluaa ja eniten tarvitsee. Lahjakortti kootaan haluamallesi summalle.

SENIORIN TURVALLINEN JA VIIHTYISÄ KOTI -KONSULTAATIO, 90€
Ikääntyminen tuo mukanaan muutoksia, jotka on hyvä ottaa huomioon seniorin kotona, jotta elämä olisi turvallista kodikkuutta unohtamatta. Useamman vuoden kokemukseni turva-alalta, antaa oman näkökulmansa seniorin kodin sisustuksen suunnitteluun. Hintaan sisältyy tunnin konsultaatio sekä sen pohjalta tehty muistio.

MEILLE MUUTTAA KOIRA -KONSULTAATIO, 90€
Kun perheeseen muuttaa koira niin tuo se mukanaan paljon muutakin kuin itsensä ja kodin järjestelyt menee monella tapaa uusiksi. Minulla on kolmenkymmenen vuoden kokemus koiraperheen arjesta ja osaan antaa toimivat neuvot siihen, kuinka koti saadaan toimivaksi ja kauniiksi ihan kaikille perheenjäsenille. Meille muuttaa koira! -kartoituksessa käydään koti läpi ja laitetaan se kuntoon koiruuksien varalle. Hintaan sisältyy tunnin konsultaatio sekä sen pohjalta tehty muistio.

SISUSTUSSUUNNITELMA KAKSIOON, 750€
Suunnitelmaan sisältyy, väri-, pintamateriaali- ja kalustesuunnitelma.

YHDEN HUONEEN SISUSTUSSUUNNITELMA, 450€
Suunnitelmaan sisältyy, väri-, pintamateriaali- ja kalustesuunnitelma.

3D HAVAINNEKUVAT, 190€ / huone

ASUNNON MYYNTISTAILAUS asukkaan omilla huonekaluilla, 250€
Myyntistailauksella lyhennetään asunnon myyntiaikaa tuomalla asunnon parhaat puolet mahdollisimman selkeästi ja edustavasti esille. Myyntistailaukseen kuuluu kaksi käyntiä myytävällä asunnolla ja muutosten kartoitus sekä kirjalliset ohjeet myyntistailauksen toteuttamista varten. Hinta kotitalouksille.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

“Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).”