Sisustuskaruselli


Desenio6
Loading

Desenion sisustustaulut | Makuuhuone viimeinkin valmis

Makuuhuoneemme viimeistely ja sisustuksen loppuun vieminen on jäänyt aina harmikseni muiden kiireiden alle. Kun sitten satuin taas jälleen kerran eksymään Desenion sivuille selaamaan sisustustauluja, sain inspiraation tämänkin huoneen viimeistelyyn. Julistevalikoima on niin laaja, että joka kotiin löytyy varmasti sopivat yhdistelmät.

Makuuhuoneeseen alunperin hankitut lipastot pääsivät takaisin omalle paikalleen oltuaan olohuoneessa hetken. Lipastot toimivat yöpöytinä oikein hyvin ja niihin mahtuu paljon tavaraa, mikä on pienessä asunnossa aina etu. Valaisimina toimii kaksi mustaa seinävalaisinta, jolloin yöpöydille jää mahdollisimman paljon tilaa kirjoille, lehdille ja kännykälle.

Hankimme myös Beditin Zipit päiväpeitteen, josta kirjoittelinkin jo aiemmin täällä. Vihdoinkin makuuhuoneemme ilme alkoi olla viimeistelty ja toimiva. Samalla kertaa uusimme myös patjamme ja vanhat runkopatjat saivat väistyä pussijousitettujen irtopatjojen tieltä. Harkitsin myös seinien maalisävyn päivitystä ja mallailin uutta sävyä jo pitkään sillä koko makuuhuone tuntui niin tylsältä ja kolkolta. Ensin seinät kaipasivat kuitenkin jotain mielenkiintoista katseen kiinnittäjää ja se löytyi Deseniolta.

Graafiset julisteet ovat olleet pitkään pinnalla ja sopivat hienosti erityisesti moderniin sisustukseen. Itse olen viime aikoina kuitenkin kallistunut hieman pehmeämpään linjaan ja koulujen opetustauluista inspiroituneena päädyin selaamaan hyönteiset ja eläimet kategoriaa vähän tarkemmin. Sieltä löytyikin juuri meille sopivat öttiäiset. Makuuhuoneeseen pääsi minua ja miestäni kuvastamaan perhonen ja koppakuoriainen. Jokainen saa itse päätellä kumpi on kumpi.

Uusien taulujen myötä vanha seinävärikin näytti taas oikein hyvältä ja lykkään maalausta ainakin nyt toistaiseksi. Värimalleja katsellessa kipinä kyllä vähän jo sai alkunsa ;)… Myös olohuone sai pienen piristyksen ja tyylin vaihdoksen suurella perhostaululla ja siitä kuva tuolla aivan lopussa.

VINKKI: Usein törmään asiakkaillani siihen, että he kaipaavat kodikkuuttaa ja lämpöä ja tuntevat asuntonsa kolkoksi. Siihen on monesti syynä se, että seiniä kunnioitetaan ja palvotaan niin paljon, ettei niihin uskalleta porata yhtään reikää ja näin ollen seiniltä puuttuu mm. taulut. Tai ne on edellisen asukkaan nauloihin ripustettu ja aivan väärillä paikoilla. Seinien kunnioittamisessa on sitten se riskinsä, että asunto jää kylmäksi ja persoonattomaksi.

T: Pia

Desenio2 Desenio3 Desenio4 Desenio5Desenio6

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

 •  

4 kommenttia

 •    Vastaa

  Deseniosta on suurin osa meidän kodin sisustetauluista. On vain joskus aivan valinnanvaikeutta, kun valikoima on niin hyvä. :) Hienot taulut olet valinnut.
  Mistä olet hankkinut nuo seinävalaisimet?

  •    Vastaa

   Joanna, tuo valinnanvaikeus on niiiiin totta :D.

   Seinävalaisimet on hankittu Kärkkäiseltä jokin aika sitten. Haaveena on Louis Poulsenin valaisimet mutta täytyy laittaa lotto vetämään ennen sitä.

   Sisustussuunnittelijakaan ei voi ihan kaikkia haaveitaan toteuttaa ja budjettia pitää välillä miettiä ;).

   •    Vastaa

    Jes! Ne siis oli ne miksikä niitä ajattelin! Näin Kärkkäisen sivuilla nuo valaisimet 10€/kpl ja tietenkin ne oli verkkokaupasta jo loppu. Laitoin siskoni kuitenkin asioimaan Lahden kärkkäisellä ja hän osti minulle sieltä kaksi valkoista. En ole niitä vielä livenä nähnyt (olen menossa vasta maaliskuun puolivälissä siskoni luo ja silloin vasta näen ne) ja nyt kun näen ne noissa sinun kuvissasi, luulempa että ovat täydelliset meille.

 •    Vastaa

  Onpas vain ihanan näköistä ja hienoja hankintoja. Kiitos kun vinkkasit blogistasi mulle :)

Jätä kommentti