Sisustuskaruselli


sohvatyyny3
Loading

SISUSTUSVINKKI | Vanhan sohvatyynyn uusi elämä

Omasta kodista löytyy jokaisella jo valmiina paljon sisustuksessa toimivaa tavaraa eikä aina tarvitse olla hankkimassa uutta. Joku tavara voi olla väärässä paikassa tai väärän värinen. Joku toinen tavara taas voisi toimia toisessa käyttötarkoituksessa paremmin. Klassinen esimerkki tästä on vanha jakkara, joka toimii yöpöytänä. Kannattaa siis avata omat silmänsä ja ennen kaikkea mielensä ja katsoa kotiaan uusin silmin.

Persoonallisilla ratkaisuilla, joita ei löydy valmiina kaupoista, saat oman kotisi myös näyttämään omalta sen sijaan, että se olisi kopio jostain katalogista. VINKKI: Pidä värimaailma yhtenäisenä, niin sidot erilaisetkin tyylit ja esineet yhteen ja kokonaisuus säilyy kauniina vaikkakin mielenkiintoisena.

Meillä olohuoneen sohva alkaa olla aikansa elänyt ja uutta ollaan jo silmäilty. Toisaalta makuuhuoneen muutos saatiin valmiiksi ja sängylle kaivattiin tyynyä, johon nojailla tv:tä katsellessa. Sohvan selkänojana toimivat tyynyt olivat ryhdittömät ja veltot siihen tarkoitukseen ja niitä oli ainakin yksi liikaakin. Muissa asioissa kaupoilla liikkuessa silmiin osui juuri meidän kotimme värimaailmaan sopiva harmaa, tyynynpäällinen ja vielä riittävän suurikin. Tämä kävi täydellisesti, väriltään väärän, sohvatyynyn päälle ja toi sille myös hieman ryhtiä. Tämä tyyny sai nyt uuden elämän makuuhuoneessamme.

Sohva alkaa olla jo niin vanha, että se ei oikein mene kaupaksikaan. Laatukaan ei ole sellainen, että siitä tulisi klassikko ja uudelleen verhoilu kannattaisi. Niinpä sen muut kolme tyynyä saavat samat päälliset ja muuttavat tänä kesänä terassille. Näin löytyi yhden idean kautta toinen idea ja terassillekaan ei tarvitse hankkia uutta.

T: Pia

sohvatyyny4 sohvatyyny3 sohvatyyny2sohvatyyny1

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

Jätä kommentti