Sisustuskaruselli


diy saunavaha
Loading

Tuunaamalla uutta kotiin

Kotoa löytyy monesti sisustukseen hyvää ja käyttökelpoista tavaraa, mitkä saa hyvin istumaan kodin ilmeeseen vain pienellä tuunauksella. Niin minultakin löytyi. Mikäli kalusteiden mittasuhteet on sopivat ja siihen on mieltynyt, kannattaa miettiä saisiko pienellä tuunauksella sillä vielä monta vuotta käyttöikää lisää. Ekologista ja taloudellista.

Käsittelimme saunamme lauteet mustalla Supi saunavahalla, kun muutimme nykyiseen asuntoomme eli noin kolme vuotta sitten. Vaha loppui silloin kesken ja porrasjakkara jäi ilman käsittelyä. Nyt iski inspis ja se sai vihdoinkin mustaa väriä pintaansa.

Myös IKEA:n porrasjakkara käsiteltiin toiseen kertaan nyt ja sen sävy tummeni upeaksi. IKEA:n jakkara oli edellisessä asunnossamme suihkussa sampoopulloja varten ja kesti siellä oikein hyvin vahattuna. Nyt se pääee terassille apupöydäksi uuden veroisen. Ja saihan nuo mölkkykalikatkin oman osuutensa siveltimestä.

Joskus vaan kestää, että saa projektin vietyä loppuun. Saunavahan hankkiminen oli niin pieni juttu, että se vaan aina jäi… Loppu hyvin kaikki hyvin.

Millä tuunauksilla itse olet antanut lempikalusteellesi lisää käyttöikää? Tai kannattaako se sinusta lainkaan?

Itse olen näiden lisäksi mm. tuunannut retro tv-tason ja taloustikkaat vanerilla ja virkannut rahille uuden päälisen. Nuapurissa blogissa Marulla on myös tuhat ja yksi upeaa ideaa tuunausprojekteihin. Kannattaa käydä selailemassa Marun blogia.

diy saunavaha

Mölkky

mölkky

mölkky

T: Pia

 

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

Tags

Jätä kommentti