Sisustuskaruselli


Milk valaisin
Loading

Intohimona valaisimet

Valaisin on paitsi toiminnallisesti tärkeä osa sisustusta, niin myös parhaimmillaan kaunis katsoa. Ja häikäisemätön. Loistokkaasti muotoiltu ja viimeistä yksityiskohtaa myöten loppuun mietitty valaisin tuo kotiin esineen, jota voi ihailla kuin veistosta päivästä toiseen. Se ilahduttaa aina ohi kulkiessa. Tosin niiden hintakin on monesti melko korkea, mutta kohtuuhinnallakin saa kotiin kaunista.

Laadukkaissa valaisimissa on myös se hyvä puoli, että niihin saa varaosia tai ne on ainakin helpommin korjattavissa jos sellainen tilanne tulee eteen. Halvemmissa osat voi olla muovia ja niiden johdon vaihtaminen tms. voi olla melko haastavaa.

Olohuoneessa minulla on Milk valaisin, joka himmentimensä vuoksi on erittäin ihana käytössä. Leffailtana tai flunssassa sohvalla nukkuessa siihen voi jättää vain pienen kajon. Opaalilasinen kupu meni jo kerran rikki, mutta uuden sai tilattua netin kautta ja se saapui suoraan kotiin. Työhuoneessa, työpöydän päällä, on meillä ikisuosikki Mhy, josta ei nyt ollut kuvaa laittaa. Keittiössä ja olohuoneessa on riippuvalaisimina IKEA:n suuret valaisimet, jotka luovat alleen intiimin valopiirin. Myös makuuhuoneeseen löysin viimein sopivan ja kohtuuhintaisen valaisimen kattoon. IKEA:sta sekin. Itse en tykkää sängyn päällä riippuvalaisimesta.

Jos ja kun se lottovoitto osuu omalle kohdalle, niin päivitän kaikki valaisimemme niihin unelmiin, joita olen vuosien varrella ihaillut. Jotkut bloggaajat on unelmiaan jo saavuttaneet…

Suvi M. Valkoinen Harmaja blogissa on koonnut ihania vinkkejä ja insipiraatiokuvia valaisimien hankintaan. Kannattaa käydä katsomassa.

Sanna R. Luumutar blogissaan esittelee heille muuttaneen Panthella valaisimen ja tuo valaisin on myös yksi minun unelmalistallani olevista valaisimista.

Kerttu P. Modernisti Kodikkaasti blogista avautuu montaa sisustusintoilijaa “vaivaavasta” aina uusivasta vaivasta: valaisinrakkaudesta.

Maru Nuapurissa blogin takana taas tarjoaa ihastuttavan näkökulman tee-se-itse valaisimesta.

All You Need Is White blogin Satu on koonnut kattavan ideakuvaston ruokapöydän päälle sopivista valaisimista.

Makuuhuone

Valaisin1

Milk valaisin

T: Pia

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

Jätä kommentti