Sisustuskaruselli


bsts-musta_copy1
Loading

ARVONTA | Sisustukseen sopiva sammutuspeite

Onhan se nyt vaan myönnettävä, että kesä on jäänyt taakse ja tuleva talvi antaa jo hieman esimakua näissä syksyn pakkasissa. Kaunis ruska ja kirpeässä syyssäässä tehty lenkki saattaa meistä aika monet sinne sohvan nurkkaan iltasella. Viltin alla kaakaomuki kädessä on mukava tunnelmoida ja siihen kuvioon kuuluu kynttilät ja joillan onnellisilla takkatulikin.
Ennen sammutuspeite oli aina se punainen pussukka siinä seinällä ja monen intohimoisen sisustajan silmään se otti aika pahasti. Tämä johtaa siihen, että peite hautautuu jonnekin kaapin perukoille, mistä kukaan ei sitä hädän hetkellä ja paniikissa enää löydä. Onneksi markkinoille on tullut todella laaja valikoima erittäin tyylikkäitä ja katseen kestäviä sammutuspeitteitä esimerkiksi TÄÄLLÄ. Tai oikeastaan niiden kuoria.
Elävä tuli ei ole ainut asia, jonka johdosta sammutuspeitettä voi joutua käyttämään. Kodin monet sähkölaitteet voivat myös saada aikaan tilanteen, jolloin sammutuspeite on hyvä olla nopeasti ja helposti saatavilla. Keittiössä öljy- tai rasvapalo saattaa yllättää.
Toivottavasti jokaisella nyt, tämän jutun jälkeen viimeistään, on se sammutuspeite siellä kotona ja jokainen sitä osaa käyttää. Peitteen ulkonäkö ei ainakaan voi enää olla esteenä.
Tässä muutama ihastuttava esimerkki sammutuspeitteistä.

ARVONNASSA VOIT VOITTAA ITSE VALITSEMASI SAMMUTUSPEITTEEN Arkidesign:in VALIKOIMASTA.

Olet mukana yhdellä arvalla kommentoimalla, kahdella arvalla rekisteröitymällä lisäksi blogini lukijaksi ja kolmella arvalla, niiden lisäksi, jakamalla tämän postauksen. Ilmoitathan kommentissa kuinka monella arvalla olet mukana. Kerro kommnetissa vaikka missä teillä säilytetään sammutuspeitettä.
Anonyymit kommentoijat muistakaa laittaa mukaan meiliosoitteenne, jotta voin ilmoittaa mikäli arpaonni osuu kohdallenne.
Osallistua voi LOKAKUUN 2015 ajan.

Onnea arvontaan ja turvallista tunnelmointia !

* Pia *
Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

23 kommenttia

Jätä kommentti