Sisustuskaruselli


Bedit5
Loading

Bedit päiväpeitto muutti meille

Tunnustus heti alkuun. Meillä ei ole koskaan pedattu sänkyä ja päiväpeitto on…jossain.

Makuuhuoneemme on pieni ja erilliselle päiväpeitolle ei oikein ole yöksi paikkaa. Koiraperheessä sitä ei myöskään viitsi lattialle rytätä silloin kun se ei ole sängyllä käytössä. Netissä sitten törmäsin Beditin Zipit päiväpeittoon ja ajattelin, että annetaan päiväpeitolle vielä viimeinen mahdollisuus meidänkin taloudessa.

Bedit on suomalainen pienyritys, jonka tavoitteena on tehdä sänkyjen petaamisesta hauskempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Yrityksen kotipaikka on Nurmeksessa ja taustalla vaikuttaa yrittäjä Kirsi Rissanen.

Zipit päiväpeiton ideana on, että sen reunat peittää patjan ja kansi on sivuiltaan kiinni vetoketjulla. Päiväpeitteen saa sekä runkopatjalle että erillispatjoille. Kun sängyssä nukutaan voi kannen avata sivuilta ja rullata peitteen sängyn jalkopäähän unien ajaksi. Pedatessa kansi vain rullataan takaisin sängyn päälle ja vetoketjut kiinni. Kannen voi irrottaa pesuun myös ilman reunoja. Tyynypäässä meillä ei ole vetoketjua, jolloin siellä on pieni läppä ja tyynyt mahtuu kauniisti päiväpeiton alle olemaan.

Päiväpeiton saa omalla yksilöllisellä ilmeellä ja omien mittojen mukaan. Bedit päiväpeitot ommellaan suomessa. Valikoimassa löytyy upeita Vallilan kankaita yksiväristen lisäksi tai sitten voit teettää peiton myös omasta kankaasta. Vetoketjunkin väriin pääset vaikuttamaan aivan itse eli jokaiseen sisustukseen löytyy varmasti sopiva yhdistelmä.

Zipit peittoja tehdään myös esimerkiksi veneisiin ja asuntovaunuihin, minne ne ovatkin omiaan. Täältä pääset tilaamaan ja tutustumaan tuotteeseen tarkemmin.

Voin rehellisesti sanoa, että meidän perheessä on nyt pedattu joka aamu ja makuuhuone on aina edustuskunnossa sen suhteen. Ei tarvitse yllätysvieraiden tullessa paniikissa mennä vuodevaatteita oikomaan. Vuodevaatteet pysyvät myös puhtaina ja siisteinä vaikka sängyllä loikoillaan päällivaatteet päällä tv:tä katsomassa. Uskallan suositella asiakkaillenikin tätä tuotetta hyvillä mielin.

Onko tuote sinulle entuudestaan tuttu tai oletko harkinnut sen hankkimista? Vai eikö petaaminen ole sinun juttu lainkaan?

Yhteistyössä Beditin kanssa.

T: Pia

Bedit1Bedit5Bedit4Bedit3Bedit2

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

 •  

4 kommenttia

 •    Vastaa

  Tuo on kyllä näppärä. Ja lapsiperheissä ja lasten sängyissä ihan verraton niin ei ole koko aikaa päiväpeitto rypyssä. Päiväettoneille tuon alle on vaan vähän hankala kömpiä ;)

  •    Vastaa

   Totta Virpi :D. Mutta kyllä parivuoteeseen ainakin yksin mahtuu ihan jos vaan aukaisee toisen puolen vetoketjun. Päiväettonet itse otan tuossa päällä viltin kanssa :).

 •    Vastaa

  Onpa mahtava tuote! En ollut aiemmin kuullut moisesta. Menee ehdottomasti hankintalistalle neljän lapsen perheessä

  •    Vastaa

   Kiitos Minttu kommentista :). Kannattaa ehdottomasti lapsiperhelle hankkia nuo. Kävitkö jo valkkaamassa kankaan?

Jätä kommentti