Sisustuskaruselli


1-WP_20150531_16_49_07_Pro
Loading

Euron pöytä

Rakastuin. Huomaan, että olen kova rakastumaan. Tähän pöytään nyt tällä kertaa.
Olimme vuonna 2010 muuttaneet viimein rakentamaamme omaan taloon ja suku oli tulossa viettämään joulua kanssamme. Ei toivoakaan, että kaikki mahtuisimme pienen ruokapöytämme ääreen ja tuli kiire löytää isompi pöytä. Huuto.net pelasti ja siellä komeili aivan lähinurkilla tämä massiivitamminen ruokapöytä. Sain pöydän nimelliseen hintaan 1€. Pöytä oli ollut lapsiperheen kovassa käytössä ja pinnassa oli kynän jälkeä sekä muuta kulumaa.
Jaloista lyhensin saman tien noin viisi senttiä ja muodonmuutos jatkui seuraavana kesänä. Pöytä oli ostaessa tumman ruskealla petsillä käsitelty ja poistin petsin hiomalla. Hionnan jälkeen käsittelin pinnan puuvahalla sekä hioin teräsvillalla useampaan kertaan. Pinta on nyt silkinsileä ja vettä hylkivä.
Pöydän ääreen mahtuu 6-8 henkeä ja se on vienyt sydämeni kokonaan. Meillä kahden hengen käytössä siihen mahtuu hyvin levittämään postit ja muut tavarat. Nykyiseen keittiöömme pöytä on aivan liian suuri oikeasti mutta en raaski siitä luopua ja se toimii meillä.
Harvoin löytää pöytää eurolla lopuksi ikää.
Mitä löytöjä sinä olet tehnyt kirppiksiltä tai mummon vinteiltä?
* Pia *
Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

5 kommenttia

  •    Vastaa

    Hieno pöytä ja tosi hyvä löytö! Omassa kodissani ei taida olla mitään kierrätettyä. Sen sijaan on uushankintoina ajattomia laadukkaita huonekaluja, jotka kestävät jälkipolvillekin.

  •    Vastaa

    Kiitos Marja kommentistasi :). Vanhojen tavaroiden kierrättämisen ohella toinen ekologinen tapa kuluttaa on juurikin tuo, että hankkii laadukasta ja kestävää ;). Tämä antaa seuraaville polville mahdollisuuden sitten kierrättää meiltä jääviä tavaroita.

    Ihanaa kesää!

Jätä kommentti