Sisustuskaruselli


Verhosuunnittelu
Loading

MUUTOSKOHDE | Verhoilla uusi ilme asuntoon

Asiakkaani otti yhteyttä, koska halusi asunnon vanhaa ilmettä raikkaammaksi ja päivitettävän sekä itselleen piristystä. Tarkoituksena on käydä koko asunto läpi mutta lähdimme nyt ensin  liikkeelle tekstiilisuunnitelmasta ja siinä toteutimme ensimmäisenä verhot.

Koko asunnossa on tammiparketti ja seiniä asiakas ei nyt halunnut lähteä maalaamaan tai tapetoimaan. Kaikki pinnat olivat erittäin hyvässä kunnossa. Saattaa olla, että kaikki huonekalutkin uusitaan jossain vaiheessa joten nyt lähdimme toteuttamaan asiakkaalle mieleistä värimaailmaa ja tyyliä verhoihin lähinnä lattian ja seinien sanelemana. Uusien verhojen myötä vanha sohvaryhmäkin näytti asiakkaan sanoin “ihan siedettävältä”.

Asunto on melko pieni ja olohuoneesta on näkymä keittiöön ja makuuhuoneeseen. Suunnitelmassani otin nämä huomioon ja haimme asuntoon yhtenäistä linjaa sekä raikkautta. Keittiöön hain hieman kodikkaampaa ilmettä, koska suunnitelmissa on hankkia keittiöön valkoiset sileät kaapin ovet. Myös kodinkoneet tuo tilaan kovuutta pinnoilla. Valelaskosverholla toimme keittiöön hieman väriä. Valelaskosverho on samaa kangasta kuin olohuoneen verho ja näin sidoimme huoneet tyylillisesti toisiinsa. Vanha kunnostettu tuoliryhmä verhojen kanssa, tuo kaivattua lämpöä muuten valkoisiin keittiön pintoihin.

Olohuoneen valkoiset verhot tuovat ilmeeseen kepeyttä ja ilmavuutta. Ideana on, että kesäksi voi jättää vain valkoiset verhot ikkunaan ja talvella lisätä Syvyys kankaasta ommellut kuviolliset verhot tuomaan lämpöä.

Kaikkiin pitkiin verhoihin tuli tietenkin alareunaan verhopainot, mikä on ehdoton edellytys sille, että verho laskeutuu kauniisti ja on viimeistellyn näköinen. Liikuteltaviin verhoihin hankittiin myös verhokeppi, jolla verhon liikuttelu on helppoa ja verhokangas itsessään pysyy pidempään siistinä.

Kaikki verhot on Eurokankaan valikoimaa ja heidän kauttaan on myös otettu ompelu.

T: Pia

Verhosuunnittelu

 

VerhosuunnitteluVerhosuunnittelu

VerhosuunnitteluVerhosuunnittelu

Verhosuunnittelu

 

 

 

 

 

Verhosuunnittelu

 

 

 

 

 

 

 

Pia Lahti

Kirjoittaja Pia Lahti

  •  

Jätä kommentti